Skip to content

2008-12-13 U15 Hammarby 8-4

13 december 2008

Hammarby borta på Zinkensdam, upphållsväder och mycket fin is, bra förhållanden med andra ord. Hammarby startar matchen bäst de första minuterna och Henke får göra en kanonräddning till hörna i den 5:e minuten. Efter att Jesper gör 1-0 tar vi över matchen och spelar bra offensivt, men är bekväma i det defensiva jobbet. Vi går upp till den en klar 4-1 ledning och då tar Hammarby "timeout". Vi fortsätt att fuska i hemjobbet och det straffar sig då hemmalaget på två minuter reducerat med två mål till 4-3. Innan halvtidsvilan har vi dock tagit tillbaka kommandot i matchen och har ledningen med 6-3 i paus. I den andra blir vi mera stabila i hemjobbet och skapar många öppna chanser som borde resulterat i fler mål. Många fina anfall efter fint spel ända nerifrån Henke. Segern kunde varit ännu större med lite mer skärpa i avsluten, men seger och plusbetyg till samtliga spelare.

9:e min - 1-0 Jesper
13:e min - 2-0 Goran
16:e min - 2-1
19:e min - 3-1 Rasmus rakar in en hörna
22:a min - 4-1 Nick på ett långskott
29:e min - 4-2 långskott
31:a min - 4-3 retur
34:e min - 5-3 Rasmus på straff