Skip to content

Nyheter

Niklas ”Messi” Eriksson avslutar karriären

21 februari 2024

Katrineholm Bandys meste spelare genom tiderna, Niklas ”Messi” Eriksson, har meddelat föreningen att han ämnar lägga skridskorna på hyllan efter den här säsongen och gör således karriärens sista match hemma mot Falu BS på lördag.

Hämäläinen hjälte när KB tog blytung seger

17 februari 2024

Katrineholm Bandy behövde vinna lördagens bortamöte med Tellus för att ge sig själva ett bra utgångsläge inför den sista allsvenska omgången. Något man också lyckades med.

Viktiga poäng på spel i säsongens sista bortamatch

16 februari 2024

Den allsvenska bandysäsongen är på väg att avgöras och för Katrineholm Bandys del bjuder lördagen på säsongens sista bortamatch - borta mot IK Tellus.

Katrineholmsandan-matchen 2024 - till förmån för Fritidsbanken

16 februari 2024

Katrineholm Bandy avslutar den allsvenska säsongen med den årliga Katrineholmsandan-matchen. En välgörenhetsmatch som i år spelas till förmån för Fritidsbanken.

Rekordungt KB nära skräll mot topplaget

10 februari 2024

Ett skadeskjutet och rekordungt Katrineholm Bandy var under lördagen nära att lugga topplaget Ljusdals BK på poäng i SBB Arena i Bollnäs.

Tuff utmaning väntar i Ljusdal - "Passar oss bättre"

9 februari 2024

Tre omgångar återstår av den allsvenska säsongen och i jakten på att säkra nytt kontrakt beger sig Katrineholm Bandy under lördagen till Hälsingland och Idrottsparken i Ljusdal för möte med ett starkt LBK.

Välkomna på Bandygalan 2024

8 februari 2024

Katrineholm Bandy bjuder in aktiva, ledare, funktionärer och medlemmar över 18 år till Bandygalan 2024 på Pelarsalen, Safiren, lördagen den 23 mars klockan 19.00.

Boltic bjöd KB på bandylektion - "Bara att lyfta på hatten"

4 februari 2024

Katrineholm Bandy hade ingenting att sätta emot ett väldigt bra Boltic i Kronfågel Arena under söndagen. Gästerna vann tillslut matchen med klara 2-8 (0-4).

Hyttinens "skitmål" gav KB blytung seger

3 februari 2024

Katrineholm Bandy tog två synnerligen viktiga poäng i lördagens hemmamöte med Lidköpings AIK. Detta efter att Jonathan Hyttinen avgjort matchen med två mål från mållinjen.

Tillbaka på hemmaplan - då vill KB rycka från kvalstrecket

2 februari 2024

Efter en viktig seger borta mot Finspång i söndags återvänder nu Katrineholm Bandy hem för dubbla hemmamatcher och en möjlighet att distansera sig ytterligare till det negativa kvalstrecket.