Skip to content

Nyhetsarkiv: November 2021

Disciplin och struktur gav stabil seger mot Nässjö

27 november 2021

Katrineholm Bandy bärgade under lördagen säsongens första hemmaseger då Nässjö IF besegrades med 3-1 (1-1) i Kronfågel Arena.

Efter tunga bortaturnén - Lisell ser fram emot hemmamatch

26 november 2021

Efter två raka, tunga förluster på bortaplan har A-laget nu äntligen fått komma hem igen och det för att ta emot Nässjö IF i Kronfågel Arena under lördagen.

Platt fall för KB i Småland

23 november 2021

Katrineholm Bandy svarade för säsongens klart sämsta halvlek i tisdagens bortamöte med Åby/Tjureda och det straffade sig rejält. Hemmalaget vann tillslut matchen med hela 10-3 (3-3).

Cervin sugen på seger i gamla hemmaarenan

22 november 2021

Efter en lång resa hem från Kalix är Katrineholm Bandy nu redo för ny allsvensk match. Detta då laget gästar Åby/Tjureda i Eriksson Arena under tisdagskvällen.

KB föll snöpligt i kaosmatch i Kalix

21 november 2021

Det var nära att bli en ny KB-upphämtning värd namnet under söndagen, men istället blev det Kalix som tillslut drog det längsta strået och vann matchen med 9-8 (3-1).

Boostat KB redo att resa norrut

20 november 2021

Efter att ha kämpat sig till tre av fyra möjliga poäng förra helgen vill nu Katrineholm Bandy ta med sig vinden i seglen hela vägen upp till Kalix för söndagens tuffa bortamatch.

Biljettinformation till A-lagets hemmamatcher

17 november 2021

Katrineholm Bandy vill härmed förtydliga den biljettinformation som finns till A-lagets hemmamatcher i Bandyallsvenskan.

Olofsson sköt segern till KB i Karlstad

14 november 2021

Katrineholm Bandy tog säsongens första allsvenska seger under söndagen då IF Boltic besegrades med 4-3 på Tingvalla efter ännu ett drama på tilläggstid.

Sanslöst drama när KB knep poäng mot Gripen

13 november 2021

Katrineholm Bandy svarade för en bragdartad kämpainsats under lördagen då laget lyckades hämta upp ett tvåmålsunderläge till poäng i matchens absolut sista minuter.

Energin i fokus när KB vill studsa tillbaka

12 november 2021

Efter en tung seriepremiär hemma mot Ljusdal laddar nu Katrineholm Bandy för att ta sig tillbaka upp på banan i lördagens hemmamöte med seriefavoriterna Gripen Trollhättan BK.