Skip to content

Nyhetsarkiv: April 2022

Klart: KB välkomnar Jere Korhonen

13 april 2022

Katrineholm Bandy har gjort klart med en ny sista utpost till nästa säsong i form av den finske målvakten Jere Korhonen, som närmast kommer från elitseriespel med IK Tellus.

Kvartett lämnar A-laget

12 april 2022

Katrineholm Bandy tvingas idag meddela att fyra spelare, av olika anledningar, inte kommer spela vidare i föreningens A-lag kommande säsong. Dessa är Joakim Olofsson, Lars Larsson, Victor Nilsson och Alexander Strand.

Ännu en finsk landslagstalang följer med till KB

7 april 2022

Katrineholm Bandy hade nyligen glädjen att välkomna den finske P17-landslagsmannen Jonathan Hyttinen till klubben och nu står det klart att även kompisen Henri Mattila följer med.

Katrineholm Bandy får stöd från Kronfågels Rätt till rörelse

6 april 2022

Med projektet Rätt till rörelse vill Kronfågel stötta initiativ som aktivt jobbar för att barn och ungdomar ska få möjlighet att röra på sig och träffa andra. En av dem som får utdelning nu är Katrineholm Bandy och initiativet Katrineholmsandan.

Svenskt guld i P19-VM - för 15:e gången

3 april 2022

Det svenska P19-landslaget klarade av att hantera favoritskapet och vann under söndagen P19-VM i bandy för 15:e gången någonsin. Detta inför en lyrisk hemmapublik i Kronfågel Arena i Katrineholm.

Norsk skräll - första JVM-finalen på 46 år

2 april 2022

För första gången sedan 1976 ska Norge spela en junior VM-final i bandy. Det står klart efter att laget lyckats ta en poäng mot Sverige i den sista gruppspelsmatchen.

Sverige imponerade direkt i P19-VM

1 april 2022

Det blev en svensk drömstart på P19-VM i Katrineholm under fredagsförmiddagen. Detta då Norge besegrades med klara 9-1 i Kronfågel Arena.

  • «
  • »