Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2022

Pressmeddelande från Katrineholms Kommun och Katrineholm Bandy angående P19-VM i Kronfågel Arena

1 mars 2022

Som arrangörer av P19-VM i bandy i Katrineholm kommer Katrineholm Bandy och Katrineholms Kommun inte att genomföra ett mästerskap med någon form av rysk deltagande.

Klart: "Gubben" lämnar Katrineholm Bandy

1 mars 2022

Efter fyra säsonger som huvudtränare står det nu klart att lördagens bortamöte med Gripen Trollhättan blir Roger "Gubben" Carlssons sista i Katrineholm Bandy.

Storseger i måstematchen – Mattsson femmålsskytt

19 februari 2022

Katrineholm Bandy gjorde jobbet och besegrade Västanfors med hela 13-5 under lördagen.

Lisell beslutsam - "Vi ska köra över dem"

18 februari 2022

Under lördagen spelar Katrineholm Bandy säsongens sista hemmamatch, Min Stora Match, till förmån för Min Stora Dag och med siktet inställt på att ta ett stort steg mot nytt allsvenskt kontrakt.

KB föll sent i Falun - "Besvikelse"

12 februari 2022

Katrineholm Bandy åkte på en blytung förlust borta mot Falu BS under söndagen efter att hemmalaget avgjort sent på ICANIWILL Arena.

Glödhet Strand ser fram emot viktiga Falu-matchen

11 februari 2022

26-årige Alexander Strand gör seniorkarriärens bästa säsong poängmässigt och nu ser han fram emot en tuff, viktig bortamatch mot Falu BS under lördagen.

Klart: Mattsson bryter kontraktet - för att skriva nytt direkt

11 februari 2022

Katrineholm Bandy och anfallaren Gustav Mattsson har kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt som sträcker sig fram till våren 2024.

Ineffektivt KB föll i publikens återkomst

9 februari 2022

Med restriktionerna lättade gick Katrineholm Bandy för en tredje raka seger i Bandyallsvenskan under onsdagskvällen, men TB Västerås visade sig bli en övermäktig uppgift.

Ekström: "Vi ska se vilka som är lillebror"

8 februari 2022

Det är ett, av självförtroende, sjudande Katrineholm Bandy som under onsdagskvällen tar emot TB Västerås i Bandyallsvenskan. En match som inte omfattas av några publikrestriktioner.

KB imponerade - tung blytung seger mot Kungälv

5 februari 2022

Katrineholm Bandy fortsätter vara ett vinnande lag i Bandyallsvenskan. Detta efter att under lördagen ha besegrat IFK Kungälv med 5-4 (1-2) hemma i Kronfågel Arena.