Skip to content

Nyhetsarkiv: September 2019

Misstagen kostade mot Nässjö - "Mycket bättre än tidigare"

29 september 2019

Efter att ha blivit snudd på kölhalade av Örebro SK förra helgen så studsade Katrineholm Bandy tillbaka med besked under söndagen, men dock bara nästan tillräckligt mycket.

Ekholm får chansen från start - "Har rätt stuk"

28 september 2019

När Katrineholm Bandy under söndagen avslutar gruppspelet i Allsvenska Supercupen borta mot Nässjö IF så är den stora rubriken att 16-årige Olle Ekholm får chansen från start.

Svag insats i rivalmötet - "Inte med för fem öre"

22 september 2019

Nej, det blev inget roligt klassikermöte med Örebro SK i Allsvenska Supercupen för Katrineholm Bandy. Söndagens drabbning i Behrn Arena slutade med klar 9-3-seger (4-0) för hemmalaget.

Jeschinsky om ÖSK: "Jag har stenkoll på dem"

21 september 2019

Att glida in på Behrn Arenas is har många av Katrineholmsspelarna gjort otaliga gånger, men ingen lika ofta som Jimmy Jeschinsky. Nu längtar försvarsklippan efter att få möta sitt gamla lag i hans gamla hemmaborg.

Vändningen: "Kotten" skriver långt A-lagskontrakt

18 september 2019

Det skulle ha varit över, men det är det inte. Kristoffer "Kotten" Konttori kommer att spela allsvensk bandy med Katrineholm även under de kommande säsongerna.

Information angående U-laget 2019/20

17 september 2019

Katrineholm Bandy meddelar under tisdagen att föreningens U-lag har dragit sig ur spel i Division 1 Östra säsongen 2019/20 för att istället spela i Division 2 Mellansverige.

Stort fall framåt mot Tellus - "Det var den stora skillnaden"

15 september 2019

Det blev nästan tredje gången gillt för Katrineholm Bandys A-lag under lördagen, men tillslut fick laget nöja sig med 4-4 i träningsmatchen mot det tidigare Elitserielaget IK Tellus.

"Gubben" med defensiv skola inför Tellus-mötet

13 september 2019

För andra gången den här försäsongen ställs Katrineholm Bandy under lördagen mot ett lag som spelade i Elitserien så sent som i vintras. Den här gången rör det sig om IK Tellus.

KLART: Heurlén blir ny assisterande tränare

9 september 2019

Katrineholm Bandy har gjort klart med ett nygammalt ansikte som assisterande tränare till Roger "Gubben" Carlsson den kommande säsongen. Detta i form av målvaktsikonen Anders Heurlén.

Chockstarten sänkte KB mot TB - "Svårt att få in bollfan"

8 september 2019

Det blev ingen lysande start på Allsvenska Supercupen för Katrineholm Bandy under lördagen. Detta då defensiven fick en tung start och offensiven helt saknade dagen.