Skip to content

Nyhetsarkiv: September 2015

A-laget: Stabil seger mot Tellus

26 september 2015

Katrineholm Bandy besegrade seriekonkurrenten Tellus med 8-2 i en träningsmatch i Örebro under lördagen.

Spelarmöte ONSDAG 30 sept.

25 september 2015

Nu på onsdag 30/9 kl.19:00 i klubbrummet på Backavallen är det spelarmöte för U-laget gällande framtiden och kommande säsong. Spelartruppen ser ganska tunn ut just nu, så det är VIKTIGT för laget att alla kommer. Välkomna!

Messi: "Det gäller att hålla upp tempot"

25 september 2015

Efter onsdagens möte med ryska Jenisej är det dags igen för Katrineholm Bandys A-lag redan under lördagen. Då ställs laget mot seriekonkurrenterna IK Tellus i Behrn Arena, Örebro.

Trots enorma siffror - "Stort steg framåt"

23 september 2015

Det blev storförlust i onsdagens träningsmatch mot det ryska stjärnlaget Jenisej, men trots det så var tränare Magnus Ringblom relativt positiv efteråt.

Ekström: "Världens bästa lag vi möter"

22 september 2015

Försäsongens andra träningsmatch står för dörren och där även ett motstånd utöver det vanliga. Ryska Jenisej är nämligen på besök i Sverige med superstjärnan Sergej Lomanov i spetsen.

Bandyhelg på Intersport, 19-20 september

15 september 2015

Den kommande helgen, 19-20 september, är det återigen dags att shoppa det du behöver inför den kommande bandysäsongen. Då är det nämligen bandyhelg hos våra vänner på Intersport med fantastiska priser!

Bandyhelg på Intersport - fantastiska priser

14 september 2015

Den kommande helgen, 19-20 september, är det återigen dags att shoppa det du behöver inför den kommande bandysäsongen. Då är det nämligen bandyhelg hos våra vänner på Intersport med fantastiska priser!

Anmäl ditt företag till Affärstorget i Katrineholm

10 september 2015

Katrineholm Bandy bjuder härmed, tillsammans med Sponsorkonsulterna, in DITT företag till det bästa tillfället i regionen att göra affärer på - Affärstorget i Katrineholm. Handen på hjärtat - Hittar du mer prisvärda B2B-möten?

Ungdom kickstartade med föreläsning om integration

8 september 2015

Den gångna lördagen var det kick-off för Katrineholm Bandys ungdomsledare och under dagen diskuterades bland annat vikten av arbetet med integration. Detta tillsammans med en föreläsning av spelare från det somaliska bandylandslaget.

Lisell målskytt i debuten - "Bara att lägga in den"

5 september 2015

Katrineholm Bandys första träningsmatch för säsongen slutade visserligen med förlust mot storsatsande TB Västerås med 7-3, men efteråt var det trots att mestadels muntra miner bland killarna.