Skip to content

Nyhetsarkiv: September 2020

GRATTIS – MARTIN "MOGULEN" GUSTAFSSON

26 september 2020

En av klubbens riktigt stora profiler fyller 30 idag!

Marc Samuelsson lämnar Katrineholm Bandy

24 september 2020

Efter att ha kommit till klubben inför säsongen 2019/20 står det nu klart att anfallaren Marc Samuelsson och Katrineholm Bandy bryter parternas ingångna avtal och att 28-åringen lämnar klubben med omedelbar verkan.

Stabilt spel gav trygg seger mot Kalix

19 september 2020

Katrineholm Bandy tog under lördagen sin första seger i Allsvenska Supercupens gruppspel då Kalix besegrades med klara 7-4 i Relitahallen.

Supercupen: Inför Kalix - Doktare kontrakterad

18 september 2020

Under lördagen ställs Katrineholm Bandy mot Kalix Bandy i Allsvenska Supercupen och det med en nykontrakterad Gustaf Doktare i truppen.

Klart: Katrineholm Bandy värvar Sebastian Brandt

15 september 2020

Katrineholm Bandy har hittat den sista pusselbiten till lagbygget för säsongen 2020/21. Detta då 32-årige Sebastian Brandt är klar för spel i KB efter att senast ha representerat Örebro SK.

Klart: KB skriver dubbla utvecklingsavtal med FAIK

11 september 2020

Katrineholm Bandy har i dagarna skrivit två utvecklingsavtal med spelare från Finspångs AIK. Det handlar om anfallaren Hugo Sundberg och målvakten Simon Westerdahl.

Undermålig start på Supercupen - "Katastrofdåligt"

10 september 2020

Det blev en tuff start på Allsvenska Supercupen för Katrineholm Bandy då TB Västerås vann den första gruppspelsmatchen med klara 4-2.

Drömmen om finalspel på hemmaplan inleds ikväll

9 september 2020

Under onsdagskvällen inleder Katrineholm Bandy gruppspelet i Allsvenska Supercupen och det med målsättningen att få spela finalspel på hemmaplan i mitten av oktober.

Debutanternas succé i försäsongspremiären

6 september 2020

Katrineholm Bandys A-lag inledde försäsongen på bästa möjliga sätt under lördagen då Västanfors IF besegrades med klara 7-3 i Uppsala.

"Gubben" vill se fysisk form mot Västanfors

4 september 2020

Under lördagen inleder Katrineholm Bandys A-lag försäsongsmatchandet mot Västanfors IF i Uppsala och Roger "Gubben" Carlsson ser fram emot att få en första titt på sina spelare på stor is.