Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2015

GRATTIS TILL BRONSET i Djulöbadet Camping Cup 2015

2 mars 2015

GRATTIS Lag U11, Bronsmedaljörer i Djulöbadet Camping Cup 2015

Seger i bronsmatchen mot Sandviken

2 mars 2015

Det blev seger med 4-1 i bronsmatchen mot Sandviken.

Kvalkollen: Nässjös skyttekung - "Vi är lite halvstukade"

2 mars 2015

Elitseriekvalet går nu in i ett avgörande skede. Nu ska det nämligen, i praktiken, avgöras vilket av Katrineholm och Nässjö som ska vara med och slåss om en elitserieplats.

Dubbla medaljer till Katrineholm Bandy i hemmacupen

2 mars 2015

Den gångna helgen avgjordes Djulöbadet Camping Cup på Backavallen och det blev medaljer till hemmalaget både i P9- och P11-klassen.

Plan fick lyfta VM-bucklan i USA

2 mars 2015

Natten mot lördag, svensk tid, blev det stort guldjubel i Minneapolis, USA. Detta då Matilda Plan och resten av det svenska F17-landslaget vann VM-finalen mot Ryssland.

Nära supervändning mot TB - "Vi kör ifrån dem"

28 februari 2015

Katrineholm Bandy låg riktigt illa till i början av den andra halvleken, men då reste sig laget på nio och visade att det aldrig går att räkna bort dem.

Kvalkollen: Östling har koll på KB

27 februari 2015

43 år gammal hänger Tillbergas Anders Östling fortfarande i. Nu är han en av nyckelspelarna när laget ska försöka klara sig kvar i Elitserien.

Inför TB borta - "Stora möjligheter att dra längsta strået"

27 februari 2015

Efter hemmaförlusten mot IFK Kungälv i kvalpremiären laddar ni Katrineholm Bandy om för bortamöte mot en gammal bekant, TB Västerås.

Hedersam förlust mot IFK Kungälv

26 februari 2015

Katrineholm Bandy inledde kvalet till Elitserien under torsdagskvällen hemma mot IFK Kungälv. Ett Kungälv som, trots en bra andra halvlek, visade sig vara numret för stort.

Nu drar kvalet igång - Inga bussar ska parkeras

26 februari 2015

Katrineholm Bandy ska för tredje gången i klubbens historia kvala till Elitserien. Första gången, för sex år sedan, lyckades laget ta sig upp, men frågan är om det blir en upprepning i år.