Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2024

Klart: Simon Blomkvist förlänger med Katrineholm

1 mars 2024

Katrineholm Bandy är glada över att kunna konstatera att försvararen Simon Blomkvist har signerat ett nytt kontrakt med föreningen som gör honom rödblå fram till våren 2027.

Suverän avslutning på säsongen - KB besegrade Falu BS

24 februari 2024

Katrineholm Bandy avslutade säsongen på bästa sätt genom att besegra Falu BS med 8-5 under lördagen. Niklas "Messi" Eriksson fick dessutom göra två mål i karriärens sista match.

”Messi” redo för sista dansen - ”Väldigt känslofyllt”

23 februari 2024

Under lördagen avslutar Katrineholm Bandy den allsvenska säsongen med hemmamatch mot Falu BS. En match som både innebär Katrineholmsandan-matchen och Niklas ”Messi” Erikssons sista match i elitkarriären.

Niklas ”Messi” Eriksson avslutar karriären

21 februari 2024

Katrineholm Bandys meste spelare genom tiderna, Niklas ”Messi” Eriksson, har meddelat föreningen att han ämnar lägga skridskorna på hyllan efter den här säsongen och gör således karriärens sista match hemma mot Falu BS på lördag.

Hämäläinen hjälte när KB tog blytung seger

17 februari 2024

Katrineholm Bandy behövde vinna lördagens bortamöte med Tellus för att ge sig själva ett bra utgångsläge inför den sista allsvenska omgången. Något man också lyckades med.

Viktiga poäng på spel i säsongens sista bortamatch

16 februari 2024

Den allsvenska bandysäsongen är på väg att avgöras och för Katrineholm Bandys del bjuder lördagen på säsongens sista bortamatch - borta mot IK Tellus.

Katrineholmsandan-matchen 2024 - till förmån för Fritidsbanken

16 februari 2024

Katrineholm Bandy avslutar den allsvenska säsongen med den årliga Katrineholmsandan-matchen. En välgörenhetsmatch som i år spelas till förmån för Fritidsbanken.

Rekordungt KB nära skräll mot topplaget

10 februari 2024

Ett skadeskjutet och rekordungt Katrineholm Bandy var under lördagen nära att lugga topplaget Ljusdals BK på poäng i SBB Arena i Bollnäs.

Tuff utmaning väntar i Ljusdal - "Passar oss bättre"

9 februari 2024

Tre omgångar återstår av den allsvenska säsongen och i jakten på att säkra nytt kontrakt beger sig Katrineholm Bandy under lördagen till Hälsingland och Idrottsparken i Ljusdal för möte med ett starkt LBK.

Välkomna på Bandygalan 2024

8 februari 2024

Katrineholm Bandy bjuder in aktiva, ledare, funktionärer och medlemmar över 18 år till Bandygalan 2024 på Pelarsalen, Safiren, lördagen den 23 mars klockan 19.00.