Skip to content

Nyhetsarkiv: Februari 2020

U-laget seriesegrare efter briljant seriefinal

29 februari 2020

Katrineholm Bandy U blev under lördagen klara som seriesegrare i Division 2 Mellan efter att ha vunnit den direkt avgörande seriefinalen mot Wadköping Örebro BK med klara 8-3 (2-0).

Katrineholm Bandy: Förändringar i styrelsen

28 februari 2020

Katrineholm Värmbol BS meddelar under fredagen att föreningen tvingas till vissa förändringar på styrelsenivå den närmsta tiden.

KB kom inte närmare än nära mot Gripen

25 februari 2020

Tisdagens avskedsföreställning på Backavallen slutade med en tung förlust för Katrineholm Bandy då Gripen Trollhättan BK vann med 7-5 (3-0).

Klart: Nilsson förlänger med moderklubben

25 februari 2020

Inför säsongens sista seriematch står det nu klart att ytterhalven Victor Nilsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med moderklubben Katrineholm Bandy.

Slarvigt KB blev överkörda av TB

22 februari 2020

Katrineholm Bandy lyckades inte hitta in på vinnarspåret under fredagskvällen och det var de egna misstagen som stod främst i vägen.

"Messi" hyllar motståndet - "En av de bästa jag har spelat med"

21 februari 2020

Det har blivit dags för den allsvenska säsongens sista bortamatch för Katrineholm Bandy och det är en viktig sådan när TB Västerås välkomnar i ABB Arena.

Besvikelse efter svag insats mot Boltic

15 februari 2020

Katrineholm Bandy missade chansen att hänga på de främsta utmanarna om en kvalplats till Elitserien. Detta på grund av en genomgående svag insats hemma mot IF Boltic.

Larsson: "Vi ska ha jäkligt roligt och bara köra"

14 februari 2020

Säsongens näst sista hemmamatch i Bandyallsvenskan står för dörren när klassiska IF Boltic gästar Backavallen under lördagen.

Katrineholm Bandy sopar väg för curling-verksamhet

11 februari 2020

Katrineholm Bandys styrelse har enats om ett inriktningsbeslut att försöka starta curling-verksamhet när den nya arenan finns på plats på Backavallen.

Första halvleken förstörde mot LAIK - "Det här tar jag inte på mig"

8 februari 2020

En stark andra halvlek räckte inte för Katrineholm Bandy under lördagen. Lidköpings AIK vann det allsvenska toppmötet rättvist med 8-4 (6-1).