Skip to content

Nyhetsarkiv: Mars 2018

KLART: Hugo Klarén förlänger med KB

29 mars 2018

Katrineholm Bandy har under torsdagen glädjen att leverera ett påskägg innehållandes en kontraktsförlängning med 18-årige Hugo Klarén.

Så är läget i truppen inför 2018/19

27 mars 2018

Bandysäsongen är sedan några veckor avslutad och arbetet inför nästa är i full gång. Därför tänkte vi här bjuda på en sammanfattning av läget i truppen inför säsongen 2018/19.

KLART: "Messi" stannar i Katrineholm Bandy

22 mars 2018

Katrineholm Bandys poängkung Niklas "Messi" Eriksson har bestämt sig för att stanna i moderklubben. Det nya kontraktet sträcker sig över två säsonger.

MISSA INTE: Bandygalan 2018

22 mars 2018

Katrineholm Bandy bjuder in till årlig avslutningsfest och gala! Tillsammans firar vi av en väldigt framgångsrik säsong!

KB tillbaka i Bandyallsvenskan - "Kan inte sätta ord på det"

11 mars 2018

Katrineholm Bandy är tillbaka i Bandyallsvenskan. Detta efter att ha vunnit den avgörande matchen hemma mot Skirö AIK med 7-5.

Nu ska det avgöras - "Det kommer att bli mäktigt"

10 mars 2018

Efter en årslång väntan är den äntligen här - matchen som kan ta Katrineholm Bandy tillbaka upp i Bandyallsvenskan. Detta då Skirö AIK gästar Backavallen under söndagen. Foto: Tomas Nilsson, Katrineholms-Kuriren.

Galna avslutningen - "Messi" sänkte Kungälv på tilläggstid

9 mars 2018

Katrineholm Bandy har fortfarande den allsvenska biljetten i egna händer. Detta efter en helt galen avslutning mot IFK Kungälv på Skarpe Nord under fredagskvällen. Foto: Tomas Nilsson, Katrineholms-Kuriren.

Positivt inför måstematchen i Kungälv - "Bara vinst som gäller"

8 mars 2018

Kvalet till Bandyallsvenskan börjar dra ihop sig på allvar och under fredagskvällen spelar Katrineholm Bandy säsongens hittills viktigaste match, borta mot serieledande IFK Kungälv. Foto: Tomas Nilsson, Katrineholms-Kuriren.

KVALKOLLEN: Kungälv jagar första hemmasegern - ”Det har varit en jäkla press”

8 mars 2018

Genom åren har det blivit en etablerad sanning att det är svårt att åka till Skarpe Nord och ta poäng av IFK Kungälv, men hittills i kvalet till Bandyallsvenskan är det hemmalaget som är segerlösa nedanför motorvägen. Foto: ifkkungalv.se.

Händer i veckan: Cuphelg gånger tre för KB

8 mars 2018

Vi är inne i säsongens sista bandyvecka och för flera av våra lag så rundas den av med roliga cupspel.