Skip to content

Nyhetsarkiv: September 2023

KB föll i båda straffområdena - "Inte tillräckligt bra"

24 september 2023

Trots ledning i paus så föll Katrineholm Bandy i söndagens cupmöte med Djurgården. Detta efter att framförallt förlorat kamperna i de båda straffområdena.

Slarvigt KB löste kryss i cuppremiären - "Inget att hänga läpp över"

22 september 2023

Det är en styrka att ta poäng även när spelet inte stämmer. Den tanken får Katrineholm Bandys spelare bära med sig efter fredagens 4-4-match mot IK Tellus i Allsvenska Supercupen.

KB redo för cuppremiär - "Jätteviktigt att vinna"

22 september 2023

Efter att ha spelat hela sex träningsmatcher under de senaste veckorna är det nu äntligen dags för Katrineholm Bandy att få tävla på allvar igen. Detta då IK Tellus gästar i premiären av Allsvenska Supercupens gruppspel.

Ordförande har ordet - "Liv och glädje fyller arenan"

21 september 2023

Löpande under säsongen kommer Katrineholm Bandys ordförande, Dennis Gunnar, att i krönikeform ge sin syn på vad som är på gång i föreningen under rubriken "Ordförande har ordet". Detta är hans första krönika.

Provspelaren sänkte Tranås - "Imponerande"

16 september 2023

Det hackade rejält i spelet under den första halvleken, men då klev provspelaren William Hallberg in i handlingen för Katrineholm Bandy och bidrog starkt till att laget tillslut besegrade Tranås BoIS med 5-1.

Ny typ av utmaning när Tranås gästar KB - "En konstig vecka"

15 september 2023

Katrineholm Bandy jagar vinnarspåret igen under försäsongen när de allsvenska nykomlingarna Tranås BoIS gästar Kronfågel Arena under lördagen, men himlen är inte molnfri för hemmalaget.

Linda Myhrman ny trygghetsansvarig i Katrineholm Bandy

10 september 2023

Innan sommaren beslutade Katrineholm Bandy att föreningen skulle tillsätta en trygghetsansvarig i föreningen och nu står det klart att denna blir Linda Myhrman.

KB föll trots stark start - "Långt ifrån där jag vill vara"

10 september 2023

Katrineholm Bandy fick en flygande start hemma mot seriekollegorna Falu BS under lördagen, men svajade sedan betänkligt och föll tillslut med 4-5 (2-2).

Ännu en seriekollega gästar - "Ett bättre lag"

8 september 2023

Efter onsdagens seger mot Finspång matchar Katrineholm Bandy vidare under försäsongen genom att möta seriekollegorna Falu BS under lördagen hemma i Kronfågel Arena.

Mattsson fyramålsskytt mot FAIK - "Arre" med första A-lagsmålet

6 september 2023

Katrineholm Bandy tog försäsongens andra seger under onsdagen då Finspångs AIK besegrades med klara 7-1 (2-1).