Skip to content

Nyhetsarkiv: Januari 2023

KB föll trots stark insats - "Troligtvis vår bästa match"

28 januari 2023

Katrineholm Bandy fortsatte att visa gryende form i Bandyallsvenskan, men under lördagen räckte det inte till poäng. Detta trots en stark insats borta mot TB Västerås.

Korhonen briljerade när KB tog första bortasegern

27 januari 2023

Katrineholm Bandy tog säsongens första bortaseger under fredagskvällen då Västanfors IF besegrades med 4-1 på Herosvallen i Smedjebacken.

Hyttinen vill se attityd i omstarten

26 januari 2023

Efter ett landslagsuppehåll som slutade med att tre KB-spelare vände hem med VM-medaljer är det nu dags för allsvenskt spel igen. Detta med bortamatcher både under fredagen och lördagen.

Tung förlust - men Nordenfors stannar i KB

15 januari 2023

Det blev en tung förlust för Katrineholm Bandy borta mot Boltic under söndagen, men glädjeämnet för dagen är att Pontus Nordenfors stannar i klubben säsongen ut på lån från Hammarby.

Stärkt KB jagar första bortasegern

14 januari 2023

Katrineholm Bandy kommer stärkta efter onsdagens viktiga hemmaseger mot IFK Kungälv, men söndagen bjuder på en ny utmaning. Nämligen den att lyckas ta säsongens första seger på bortaplan.

KB kämpade till sig välförtjänt seger

11 januari 2023

Katrineholm Bandy hade vunnit de två senaste allsvenska hemmamötena med IFK Kungälv och när en tredje raka kändes oerhört långt borta på förhand så klev laget fram och kämpade till sig just en sådan.

Revanschsuget KB inför årets första hemmamatch

10 januari 2023

Efter stjärnsmällen i Örebro i fredags vill Katrineholm Bandy nu visa vad man egentligen kan när IFK Kungälv gästar Kronfågel Arena under onsdagskvällen.

Vi ber om ursäkt

6 januari 2023

Katrineholm Bandy vill be supportrar, medlemmar och partners om ursäkt för den bottenlöst svaga insatsen borta mot Örebro SK under fredagen.

Doktare tillbaka när KB vill rivstarta året

5 januari 2023

Efter en tung avslutning på 2022 siktar nu Katrineholm Bandy på att få en rivstart på det nya året när laget gästar rivalerna Örebro SK under fredagen.

Välkomna till nya katrineholmbandy.se

2 januari 2023

Katrineholm Bandy är glada över att kunna visa upp nya katrineholmbandy.se. En sajt som är framtagen tillsammans med KFV IT.

  • «
  • »