Skip to content
FOTO: Foto: Tobias Sterner

Välkomna till nya katrineholmbandy.se

2 januari 2023

Katrineholm Bandy är glada över att kunna visa upp nya katrineholmbandy.se. En sajt som är framtagen tillsammans med KFV IT.

Under våren 2022 informerade Riksidrottsförbundet att deras hemsidemodul Idrottonline, som Katrineholm Bandy tidigare använt, skulle läggas ner på nyårsafton. Ett beslut som tvingade föreningen att agera och ta fram en ny plattform.

Den plattformen har vi glädjen att hälsa er varmt välkomna till nu. Plattformen är framtagen tillsammans med KFV IT och under januari månad kommer sajten att fortsatt uppdateras, anpassas och justeras. Med andra ord ber vi om er tålamod om det skulle vara så att vissa saker kan vara svåra att hitta tills vidare. Vi jobbar på det!

Tills vidare hoppas vi att ni ska uppskatta detta ansiktslyft lika mycket som vi gör!

God fortsättning!