Skip to content

2009-01-18 U16 Köping 2-3

20 januari 2009

Efter en sömnig inledning de första 10 minuterna där Köping får åka igenom lite för lätt, kämpar vi oss in i matchen och jämnar ut spelet. Vi skapar en del lägen men får inte utdelning förrän Joppe A sprätter upp bollen i nättaket vid ett friläge. I medvinden så skapar vi en del chanser för att utöka ledningen, men istället kvitterar Köping till 1-1 med fem minuter kvar till pausen. I den andra halvleken så trycker gästerna tillbaka oss en del med vinden dom har i ryggen och efter fyra minuter gör dom 1-2, men vi kvitterar två minuter senare på en hörnretur där Kim är framme och trycker in bollen. Gästerna återtar dock ledningen några minuter senare och fortsätter att komma med fart i anfallen i medvinden, men vårt försvarsspel fungerar bra och det är trångt att komma igenom och när dom lyckas komma fram till vårt mål så står där den nyligen uttagne landslagsmålvakten Henke i vägen och visar varför han blivit uttagen i blågult. Vi skapar några chanser att kvittera och med några minuter kvar så räddar en Köpingsspelare bollen på mållinjen. Vi summerar med att vi gör en bra match där vi kunde ha fått oavgjort men gästernas vinst är nog ganska rättvis till slut.

1-0 (18) Jonathan