Skip to content

2009-01-24 U15 Hammarby 7-1

24 januari 2009

Första halvlek i tätt duggregn med svårspelad is och svårt att få till ett bra passningsspel. Trots detta gör vi en hygglig halvlek och får till bra utdelning på hörnskyttet med tre hörnmål (Rasmus, Nick och Jacob) och ledning med 3-0 efter 20 minuter. Efter slarv i eget straffområde så tappar vi bollen och Hammarby reducerar till 3-1 som blir halvtidsresultat. I den andra halvleken upphör regnet och isen blir bättre och även vårt spel. Vi dominerar matchen klart och målen trillar in med jämna mellanrum. Hörnskyttet fortsätter att fungera även i andra halvleken och vi sätter två hörnor till (Victor och Rasmus). Vi gör även två spelmål genom Anton A och Anton J till slutresultatet 7-1. Sex olika målskyttar visar på bra bredd och även Henke i målet får visa landslagsklassen med några fina räddningar.

1-0 (12) Rasmus (hörna)
2-0 (14) Nick (hörna)
3-0 (21) Jacob (hörna)