Skip to content

Helgen som varit

1 november 2010

Stort TACK alla killar och Matilda för helgen som varit.

Vilken helg !!!!!!!!!!!!

Vi startade underbart i fredags med 2 häliga vinster mot Motala och LAIK och har ett underbrat defensivt spel som verkar imponerat på många under helgen.

Sedan startar vi också bra på Lördagen mot Mekkilin men tyvärr förlust men dock seplar vi återigen bra defensivt men fåt tyvärr inte stopp på nr 90 som tillslut vinner skytteligan. Efter elitserie permiären mellan Värnersborg och Haparanda så spelade vi mot ÖSK och förlorar och här kommer vi ej upp i den nivå som vi hade i de inledande matcherna. Söndagen då visste att vi var klara som fyra och kunde ej nå tredje platsen så denna match vart lite avslagen och lika här kom vi ej upp i nivå men matchen var tät och hård men slutade med förlust.

Sedan efter lunch så väntade Kvartsfinal mot Sirius som vi alldrig vunnit mot så det såg tufft ut innan och de senaste matcherna hade vi ju ej kommit upp i vad vi kan men ack vad man kan bedra sig ALLA går ut som ett helt nytt lag och vi var tillbaka i nivå som Fredags matcherna. Helt underbart att kunna ladda om både fysiskt och mentalt. Sirius tar ledningen med 1-0 men vi kvitterar nästan direkt och matchen slutar 1-1 Vad händer nu tänkte vi ???? Förlägning  eller Straffar det vart straffar. Dennis, Henke och Matilda fick förtroendet. Dennis började med att sätta den högt och hårt, Sirius kvitterade med ett ännu hårdare skott, Henke sätter den mellan benen på målvakten, Sirius skjuter över, Matilda glder fram lägger upp den och sätter den iskallt och saken är klar SEMIFINAL och TV-puck högen var ett faktum med Matilda underst.

Vilken urladdning av laget och vilken nervpers för oss ledare.

Sedan var det dax för semifinal mot Bålsut och den startade 1 tim efter slutsignalen i kvartsfinalen. Vi gör återigen en mycket bra lag insats men orkar inte riktigt hela vägen men efter sju matcher på 3 dagar så vad kan man begära.

 

Återigen STORT TACK för insatsen i Kick off Cupen och detta tar vi nu med oss till framtiden att vi kan om vi vill eller som vi sa innan Kvarten ..... vill men KVBS kan eller hur var det.