Skip to content

Ny seger (2010-12-05)

5 december 2010

Höll nollan!

Då var det dags för ännu en seger för Teamet. Det som varit problem tidigare, att man släppt in på tok för många mål blev helt plötsligt noll!

Laget höll ihop och gjorde ytorna väldigt små för dagens motståndare Waggeryd.

Långa spelsvekenser varvades med snabba uppspel. 1-0 kom på hörna av Markus Hellström. Sen fortsatte målproduktionen genom Rasmus Plan. 3-0 Magnus Stenberg på ett målvaktsutkast ifrån Rikard Idström. Rasmus passar fram till 4-0, målskytt Marcus Lagerbäck. Innan kvällens duo blåser för halvtidsvila hinner Olle Larsson med 5-0 på pass ifrån Tobias Forsman.

I andra halvlek går det en bra stund innan 6-0 kommer genom Stenberg på pass ifrån Nord. 7-0 kommer på en av laget många hörnor. Återigen "Myggan" Stenberg.

Sedan kommer kvällens tråkiga händelse. Olle tar sig ända fram till straffområdet där han samtidgt blir fälld och tappar balansen och krockar otäckt med en motsåndare. Ambulans tillkallas och Olle får läkarvård. Enligt rapporter efter matchen har han fått en kraftig hjärnskakning.

Straffen slås in av Markus Hellström. Kvällen sista mål gör sedan Rasmus Plan.

Stora plus i matchen till Rasmus, Lukas och Olle.