Skip to content

Teamet säkrade seriesegern!

10 februari 2012

Med tre matcher kvar att spela är Team KVBS redan klar seriesegrare i division 2. Fredagkvällens seger med 8-4 borta mot Borgia B säkrade lagets förstaplats i serien.

Borgia bjöd upp till bra motstånd och ledde med 3-2 i paus. Efter ett rejält snack under halvtidsvilan klev Team KVBS ut som ett nytt lag på Himmelstalunds isparkett.
Med tre mål under den andra halvlekens första fem minuter vände Teamet på steken och vann till slut med klara 8-4.

- Det är otroligt imponerande hur vi tar oss samman och avgör matchen efter paus. Ett stenhårt jobb från samtliga spelare gjorde att vi säkrade seriesegern. Jag är stolt över alla spelare och ledare runt laget, säger tränaren Magnus Rostedt.

Division 2 Östergötland/Sörmland

Borgia B – Team Katrineholm 4-8 (3-2)
Teamets målskyttar: Linus Doktare 3, Messias Elf 2, Eric Guthammar 2, Kristoffer Johansen.

Not. Med sitt 2-1-mål i den första halvleken gjorde Eric Guthammar Teamets 100:e mål för säsongen.