Skip to content

Rapport från Svenska Cupen P20 LÖRDAG 20 okt

20 oktober 2012

KVBS - Motala 11 - 0 (6-0)

Proppen ur! Vinst med 11-0 i sista matchen. Trots att alla var trötta och ganska slitna efter den tidiga bussresan och ett tufft spelschema med täta matcher hela dagen så går vi ut och gör en mycket bra match. Redan efter 12 minuter har vi gått fram till 4-0 och innan paus har vi gjort ytterligare två mål. I den andra halvleken så fortsätter vi producera mål och gör ytterligare 5 mål. Väldigt stabilt defensivt jobb och vi håller återigen nollan i en match. Totalt har vi bara släppt in fem mål under dom fyra gruppspelsmatcherna, varav endast två är spelmål (tre på fasta situationer). Nu förmodar vi att vi är bästa tvåa och klara för finalspel. Målskyttar var Mårten 2, Linus 2, Jesper R 2, Viktor G, Oskar, Robin Hq, Rasmus och Jesper E.

Till sist tack till våra supportrar som var på plats under hela dagen i Relitahallen.

KVBS - Sirius 2 - 4 (0-1)

Förlust mot Sirius efter att Victor N fått lindrigt matchstraff redan i 20:e minuten och vi får spela med en man kort resten av matchen. Victor måste ha fått en "blackout" när han kastade klubban när en Siriusspelare hade ett friläge. På den efterföljande straffen gör dom 0-1 som blir halvtidsresultat. Trots att vi spelar med reducerat manskap är det vi som för spelet och skapar chanser, men bolluslingen vill inte in i mål. Tre träträffar och två gånger låg bollen på deras mållinje samtidigt som deras målvakt var mycket duktig. I början av andra så kvitterar Gogman till 1-1 på straff, och med dryga 10 minuter kvar så gör dom 1-2 på straff igen. Sedan trycker vi på för en kvittering men då kontrar dom in 1-3. Jesper E reducerar till 2-3 och vi pressar på för att kvittera, istället gör dom 2-4 på en hörna. Surt, då vi är det bättre laget. Domarna nämner vi ingenting om, då förstår ni hur det var. Nu börjar grabbarna bli trötta, men som vi förstår så borde vi gå vidare om vi vinner sista matchen mot Motala. (gruppetta eller bästa tvåa)

KVBS - Helenelund 9-1 (4-0)

Storseger med 9-1 i andra matchen. Hade vi varit lite mera effektiva kunde segersiffrorna varit ändå större. Lugn match för försvaret, men Hampus som stod i målet denna match fick ändå göra en riktig kanonräddning på ett närskott. Robin F åkte säkert flera mil från sin halvplats och imponerade. Nu har vi ätit lunch (pastasallad) och vilar inför nästa match mot hemmalaget Sirius. Målskyttar var Linus 2, Rasmus 2, Robin F, Robin Hq, Viktor G, Jacob, och Mårten.

KVBS - Hammarby 5-0 (2-0)

En stabil insats från vår sida, vi släpper inte till mycket bakåt. Lite sömnigt i första halvlek efter en tidig samling och 2 timmars bussresa till Uppsala. 2-0 i halvtid efter straffmål av Linus och 2-0 målet av Jesper E efter snyggt pass av Anton. Robin F utökar till 3-0 och sedan åker Simon på ett lindrigt matchstraff, så vi får spela resten av matchen med en man kort. Bajen drabbas dock av några utvisningar dom också. Oskar gör 4-0 i 48:e min på snygg framspelning av Robin F. På tilläggstid fastställer Anton slutresultatet till 5-0 på pass från Oskar. Bra start på cupen, nästa match mot Helenelund. Spelschemat ser inte ut att hålla, det är redan nu ca 30 min försenat.