Skip to content

TACK!!

20 mars 2013

Till er föräldrar i KVBS U9

Vi ledare i KVBS U9 vill tacka alla spelare och er föräldrar för den gångna bandysäsongen. Det har varit en fantastiskt rolig vinter, med enorma framsteg av våra härliga bandykillar. Det har varit en väldigt bra träningsnärvaro som gjort att vi har kunnat träna mycket på skridskoåkning och balans, något som vi kommer lägga mycket tid på även nästa säsong. 

.

I början av säsongen kanske det fanns lite oklarheter kring hur säsongen skulle komma se ut. Första året som eget lag och första året för oss ledare. Vi tycker ändå att vi lyckats få ihop en bra grupp med fin kompisanda och ett härligt GO, som resulterat till fina framgångar på bandyplan. Till nästa år är både ni, vi och killarna mer varma i kläderna och då kommer det bli ännu bättre. ( Hur det nu skulle kunna bli det ;)  ) . Vi har fått mer erfarenhet som gör att vi kan planera in poolspel och cuper i ett tidigare stadium, och förhoppningen är att vi nästa säsong får tillgång till "stor plan" på alla våra träningspass. Det är en förutsättning för att kunna utvecklas ännu mer. Vi kommer strida för att så blir fallet. . Vill även passa på att bjuda in till KVBS Avslutningsfest på Statt den 23/3 kl 19.00.  Denna avslutning är för hela föreningen, såväl spelare och ledare som föräldrar Anmälan omg till KVBS kansli på telefon, 0150-12130, eller mail, info@kvbs.se. I priset, 240sek pp, ingår Välkomstdrink, Förrätt, Varmrätt samt Kaffe och Mintkaka och måltidsdryck. Åldersgräns 18år.
Missa inte denna tillställning, en riktig höjdpunkt och gott avslut på bandysäsongen. . Tack för denna härliga säsong, och så ses vi framåt hösten igen. 
/Martin, Thomaz, Micke