Skip to content

Ytterligare två spelare klara för KVBS

25 juni 2013

Truppen börjar allt mer fyllas på.Sportchefen Stefan Jansson har knytit ytterligare två spelare till KVBS inför sässongen.Det handlar om Kristoffer Konttori och Daniel Bodeström.
-Två spelare som ökar konkurrensen på våran A-lagstrupp kommenterar KVBS sportchef Stefan Jansson.
Kristoffer Konttori th på bilden.

Försvarsspelaren Daniel Bodeström(26 år) blir den tredje Finspångspelaren som skriver på för KVBS.Sedan tidigare så har Nils Wikström och Johan Jansson tecknat kontrakt med KVBS inför kommande vinter.Det andra nyförvärvet heter Kristoffer Konttori och har blivit bandyuppfostrad i Värmbol och även i KSK.Sedan tre år tillbaka han han funnits i Borgias organissation. Undertecknad fick en pratstund med Kristoffer under tisdagen som just i detta nu befinner sig i Norge där han jobbar och har precis avslutat ett spinningpass.

Hur kom det sig att du tecknade ett kontrakt med KVBS?

-Kände att den satsningen som KVBS gör nu med att ta upp yngre spelare och verkligen satsa gjorde att jag blev ordentligt sugen på att följa med tåget.Jag fick ett telefonsamtal av Magnus Rostedt för inte så längesen när jag var här i Norge och han berättade KVBS satssning vilket gjorde att jag tog mig hem till Katrineholm för att träffa honom personligen och här är vi nu.Tanken var att jag efter att ha jobbat klart här i Norge skulle återvända till Borgia men när det här erbjudandet dök upp så kunde jag inte tacka nej.

 

När kommer du att ansluta till truppen?

-Kommer att ansluta rätt så sent, nån gång i Oktober,så jag kommer att träna på bra här på egen hand för att komma så väl förberedd som möjligt inför sässongen och försöka ta en plats i truppen.

 

Vi välkomnar Kristoffer och Daniel till KVBS och önskar dom lycka till i klubben