Skip to content

Katrineholm träningsspelade mot Volga

23 oktober 2013

Katrineholm bandy gjorde säsongspremiär på Backavallen när laget mötte det ryska storlaget Volga. En match som slutade med en 10-4 seger till dom ryska sjärnorna

Katrineholm fick igår finbesök när det ryska ligalaget Volga gästade Backavallen under tisdagen I Volga finns den förra KSK-spelaren Misja Pasjkin som säsongen 2003/04 spelade i KSK och visade igår prov på sitt bandykunnande med en hel del fina mål.
Det bjöds inte på någon högklassig match då regnet under dagen ställde till det för spelarna ute på isen men Volga, som bara har spelat stora delar på liten rink, såg inte ut att störa nämnvärt av den hoppiga isen. När väl Volgaspelarna fick upp farten gick det riktigt fort och Katrineholmsspelarna hade en del problem att hänga med i det höga tempot. Men när utespelarna I Katrineholm gick bort sig så fanns det som tur var en riktigt bra hemmamålvakt för dagen som svarade för en hel del fina räddningar i matchen och man får nog säga att det var Anton Lloyd som gjorde att Volga inte gjorde fler mål i matchen. Matchen slutade 4-10 till Volga efter 90 spelade minuter. Målskyttarna för Katrineholm var Niklas Eriksson(2), Markus Hast, Olof Remröd.

Lars- Erik Lindgren, Tränare Katrineholm bandy

Jag tycker vi gör en godkänd insats. Vi möter ju trots allt ett riktigt bra lag där vi hänger med bra och där vi inte går ner oss i matchen. Volga får sina mål med jämna mellanrum. Vi klev upp högt på Volga i slutet på varje halvlek där vi skakar om dom lite, Sen var ju inte isen den allra bästa vilket gör att både Volga och vi får slå en hel del lyror. Men alla i laget tog ut sig riktigt mycket den här matchen för jag såg att vi gick på knäna lite i slutet på matchen men tycker som helhet att vi gör en klart godkänd insats.