Skip to content

Katrineholm -Haparanda 5-5

2 november 2013

Katrineholms A-lag spelade idag oavgjort mot det tippade topplaget Haparanda/Tornio på Backavallen idag.Efter en något blek första halvlek av hemmalaget kunde Katrineholm få till ett oavgjort resultat fram till 5-5(1-5)

Då var seriepremiären avklarad för Katrineholms A-lag. Dryga 400 personer hade idag sökt sig till Backavallen för att titta på Allsvensk premiär mellan Katrineholm och det tippade topplaget Haparanda/Tornio. Ett bortalag som direkt tog tag i taktpinnen och svarade för 5 mål i den första halvleken mot ett hemmalag som såt ut att vara tyngda av premiärnerver.

DSC_1196

Andra halvlek blev spelet inte så vidare bra för något utav lagen då dimman slog läger runt Backavallens is i stort sett under hela den andra halvleken. Hemmalaget såg mest ut att trivas med det då man hämtar upp Haparandas ledning och kan också få till ett oavgjort resultat i matchen.

En mer utförlig rapport av matchen kommer under morgondagen.