Skip to content

Stabil seger mot Härnösand

17 november 2013

Katrineholm Bandy studsade tillbaka efter fredagens snöpliga förlust mot IFK Rättvik. Under söndagen besegrades Härnösands AIK med hela 11-1.

Efter fredagens tunga förlust mot IFK Rättvik var det ett revanschsuget Katrineholm Bandy som entrade Backavallens is under söndagen. För motståndet stod nykomlingarna Härnösands AIK, ett motstånd som visade sig inte vålla hemmalaget några större bekymmer.

 

DSC_1257

 



I första halvlek tickade målen in med jämna mellanrum och Katrineholm hade full kontroll på händelserna. När domare Thomas Behlander blåste för paus stod det 6-0 på tavlan, och det var ändå bara början.

Målkalaset fortsatte nämligen i andra halvlek och Niklas "Messi" Eriksson, som gjorde två mål under första 45, passade på att sätta två till i andra. Tillslut tickade resultatet upp på tvåsiffrigt och efter 90 minuter plus tillägg stod det 11-1.

- Vi spelar riktigt bra i första halvlek. I andra blir det mer "Hawaii" och vi går lite för mycket på dem. Vi kanske kunde ha försökt spela ännu lite bättre nu när vi möter ett så pass dåligt lag. Jag tycker inte att de var bra alls. Det kändes som att vi var ett snäpp vassare på varje position, säger "Messi", som sammanlagt gjorde fyra mål och tre assist i matchen, och får medhåll av Nils Wikström.

- Det var väl inte så mycket till match egentligen. Vi gör en hyfsad första halvlek och i andra så spelar vi bara av det. Vi går ifrån vårt spel en hel del och blir mer sugna på att bara jaga mål. Hade vi mött ett bättre lag så hade vi kunnat bli straffade på det, säger "Nisse".

 

DSC_1253

Nästa uppgift för Katrineholm Bandy är redan nu på onsdag. Då är det bortamatch mot en annan nykomling, UNIK, i Relitahallen i Uppsala. Nästa hemmamatch är på lördag då toppkonkurrenterna Tillberga besöker Backavallen.