Skip to content

Förlust mot TB - trots Mårtens hat-trick

23 november 2013

Katrineholm förlorade dagens tidiga seriefinal mot Tillberga med 3-7, efter 3-3 i halvtid. Samtliga Katrineholms tre mål gjordes av Mårten Andersson.

DSC_1267

De 390 åskådarna som hade tagit sig till Backavallen fick se en mycket jämn och målrik första halvlek, och de behövde inte vänta speciellt länge på första målet. Redan sekunder in i matchen bombade Mårten Andersson in ledningmålet i nättaket efter en bjudning från gästernas försvar. Samme Andersson hann även sätta 2-0 innan Tillberga tog sig in i matchen. Veteranerna Anders Östling och Andreas Hammarbäck ledde gästerna framåt och rätt vad det var så ledde man med 2-3. Mårten Andersson var dock inte färdig med målgörandet i första halvlek, och i den 27:e minuten fullbordade han sitt hat-trick.

I den andra halvleken orkade inte hemmalaget stå emot längre. Gästerna satte hög fart på bollen och lyckades även glida ifrån målmässigt. Matchen slutade tillslut 3-7 och Tillberga passerade därmed Katrineholm i toppen av tabellen.

Lyssna på Mårten Anderssons tankar efter matchen!

Lyssna på Andreas Staafs tankar efter matchen!

Nästa match för Katrineholm Bandy är redan på onsdag då vi gästar Borlänge. Om du inte har möjlighet att se matchen på plats så följer du den bäst på klubbens Facebook-sida! Avslag 19.00!