Skip to content

Poolspel Västerås sön 16/2

12 februari 2014

Kan ett sportlov börja bättre, än bandy i Västerås? Västerås och bandy är något speciellt, och denna gång kommer vi stöta på ett helt nytt motstånd för oss, Borlänge Bandy. Övrigt motstånd är 2 lag från VSK samt Tillberga.

Vi samlas vid stora entrén till Backavallen för gemensam avfärd kl 08.00 mot Hakkonplan i Västerås. Vi räknar med att det tar ca 1.5 h resa, så viktigt att vi alla är i tid

 

I detta poolspel ställer vi upp med ett lag, eftersom väldigt många är bortresta. Det kommer bli mycket speltid för de killar som är med, då vi kommer spela 4 matcher, 2 innan lunch och 2 efter. Räkna med att det blir ganska kort tid för lundch, ca 30min. Första matchen spelar vi kl 10.30 och sista matchen 13.20. Hela spelschemat finns längre ner på sidan. Matchtiden är något kortare än vad vi brukar spela, 2x15min.

 

Kom ihåg att titta en extra gång i trunken så all utrustning är med. För er som behöver slipa skridskor, kom gärna ner lite tidigare till fredagsträningen så ser vi till att skridskorna blir vässade.

 

I Västerås finns servering/ kiosk i anslutning till planerna. Där serveras bl.a hamburgare, dryck mm. Som alltid så spar vi på godis och läsk till sista matchen är färdigspelad. 

 

Nu hoppas vi på kanonväder och en härlig bandydag tillsammans,

 

 

Spelschema Västerås Sön 16/2
10.30   KVBS - Tillberga Plan 2
11.20   KVBS - VSK Grön Plan1
Lunch   Spolning      
12.30   KVBS - Borlänge Plan 2
13.20   KVBS - VSK Vit Plan 1