Skip to content

Lloyd tillbaka i målet mot Tellus

14 februari 2014

Avgörandet i Allsvenskan Norra närmar sig med stormsteg. Då väljer Katrineholm Bandy att sätta tillbaka Anton Lloyd mellan stolparna mot Tellus.

Konkurrenssituationen bland målvakterna i Katrineholm Bandy har varit en följetång under hela säsongen. När laget på lördagen tar emot IK Tellus i en mycket viktig toppmatch så blir det Anton Lloyd som får förtroendet mellan stolparna. Detta efter att Henrik Karlsson stått tre raka matcher.

Matchen mot Tellus gäller som sagt väldigt mycket. Kampen om kvalplatsen till Elitserien kan mer eller mindre avgöras och båda lagen har egentligen allt i egna händer. Gästerna kommer till Backavallen med endast en förlust sedan mitten av december, medan Katrineholm bara har vunnit en av de senaste tre matcherna, men när lagen möttes på Zinkensdamm i höstas så var det Katrineholm som vann med 4-3. Detta efter bland annat tre mål på fasta situationer av Niklas "Messi" Eriksson.

Bortsett från målvaktsbytet så ser Katrineholms startelva ut precis som den gjort under stora delar av säsongen. Det innebär bland annat att den giftiga anfallsduon Niklas Eriksson och Mårten Andersson fortsätter tillsammans och att viktige Jesper Ekström fortsätter på defensivt mittfält.

Laget mot Tellus:

                                               Mårten Andersson 

                                           Niklas "Messi" Eriksson 

                                       Johan Jansson  Rasmus Plan 

                                                 Jesper Ekström 

                  Olof Remröd  Fredrik Öjdahl  Daniel Bodeström  Nils WIkström 

                                                   Markus Hast 
       
                                                   Anton Lloyd 

Avbytare: Henrik Karlsson (mv), Patrik Nordh, Viktor Nilsson, Linus Doktare, Magnus Stenberg.

Glöm nu inte att just DITT stöd behövs nere på Backavallen i morgon, lördag! Stötta Katrineholm Bandy på plats i kampen om en kvalplats till Elitserien! Avslag 15.00!