Skip to content

Duo förlänger - "Riktigt läckert"

8 maj 2014

Katrineholm Bandy fortsätter arbetet med att behålla den trupp som skördade framgångar redan förra säsongen. Nu står det klart att både målvakten Anton Lloyd och anfallaren Linus Doktare blir kvar i klubben.

Säsongen 2013/14 blev minst sagt lyckad för målvakten Anton Lloyd. Utöver ett till stora delar stabilt spel så höll han dessutom hela tre nollor - fler än seriens alla andra målvakter tillsammans. Nu står det klart att 28-åringen förlänger sitt kontrakt med klubben med ytterligare en säsong.

– Det var inte så mycket att fundera på egentligen. Det fanns lite frågor som jag ville ha svar på, men överlag så var det ett enkelt beslut att stanna kvar här, säger "Lloyden".

Vad säger du om dina insatser säsongen som gick?

– Det var en riktigt rolig säsong. Det gick över förväntan tycker jag, så det var riktigt läckert.

Anton är dock inte ensam om att nyligen ha skrivit på ett nytt avtal med klubben. Detsamma gäller nämligen anfallaren Linus Doktare vars nya kontrakt sträcker sig över 1+1 år.

– Jag har inte haft några andra tankar än att förlänga, så det var ett enkelt beslut. Nu ska vi bara se till att jobba vidare på det vi började medd förra säsongen, säger han.

Vad känner du personligen att du vill utveckla till kommande säsong?

– Nja, det är väl det mesta. Sedan hoppas jag ju även få vara skadefri i år. Det har varit ett par säsonger nu med olika skador och det är jobbigt att hela tiden hamna efter i träningen med mera, men det är bara att kämpa på.