Skip to content

Premiärresa - Invasion Köping

7 november 2014

Efter många om och men är det nu klart att det blir premiärresa till Köping onsdagen den 12/11!

Onsdagen den 12/11 är det premiärdags i Allsvenskan Norra och Katrineholm Bandy börjar på bortaplan mot lärliggande Köpings IS. Efter lite frågetecken kring isen på Kristinelunds IP står det nu klart att det med 95% säkerhet kommer att bli match och därför känner vi nu att vi kan gå ut med den planerade supporterresan!

Klubben arrangerar bussresa, i samarbete med Forssjö Buss, till Köping den 12/11. Avgång 17.30 från Resecentrum i Katrineholm. Priset för resan är 160 :- inklusive matchbiljett och betalning sker kontant på bussen (jämna pengar uppskattas).

På resan gäller sunt förnuft och ett gott uppförande. Med andra ord - respektera era medpassagerare och övrig publik på arenan. Katrineholm Bandy förbehåller sig rätten att neka den som inte klarar av att följa dessa direktiv att åka med framtida bussresor arrangerade av klubben.

Anmälan görs snarast till martin.gustafsson@kvbs.se. Mailet ses som en bindande anmälan och först till kvarn gäller. Som det ser ut i dagsläget så behöver vi minst 40 anmälningar för att kunna åka, så ta med er vänner och familj och följ med och heja fram våra grabbar till säsongens två första poäng!