Skip to content

Övertygande seger i genrepet - "Släpper inte taktpinnen"

8 november 2014

Katrineholm Bandy fick bästa möjliga genrep inför onsdagens seriepremiär. Det blev seger med 7-2 hemma mot Nässjö under lördagen.

På onsdag är det dags för seriepremiär för Katrineholm Bandy borta mot Köping och under lördagen genrepade laget hemma mot det förmodade topplaget från söderserien, Nässjö. Ett genrep som gick över förväntan för hemmalaget.

Redan efter fyra minuter frispelades Linus Doktare i straffområdet av Johan Jansson och 1-0 var ett faktum. Katrineholm lyckade sedan kontrollera matchen så gott som hela vägen fram till paus och efter ett mål av Niklas "Messi" Eriksson och ett av Mårten Andersson stod det 3-1 i halvtid.

– Vi sätter taktpinnen redan för början och den släpper vi inte, utan vi är stora och starka över hela banan och hela laget gör ett jättejobb idag, säger tränaren Fredrik Plan.

I den andra halvleken rullade spelet på och även om spelet kanske inte var lika vackert så var kontrollen lika total. Oskar Lundgren tog sig in i målprotokollet med två baljor och Mårten Andersson ökade på sitt med två nya mål, vilket skrev slutresultatet till 7-2.

– Det vi tar med oss är det vi gör i det defensiva jobbet som skapar alla målchanser, säger Plan och avslutar:

– Vi ser fram emot premiären i Köping. Det är ju det vi har tränat för i sju månader nu.

Lyssna på intervjuer med Fredrik Plan, Rasmus Plan och Mårten Andersson efter matchen HÄR!

Glöm inte bort att boka er plats på bussresan till Köping på onsdag. All info om resan finns HÄR!