Skip to content

Hemmapremiär med mersmak

10 november 2014

Det finns många utvecklande steg för en bandyspelare att ta genom karriären. Ett av dessa är övergången till stor bana och 11-mannaspel. Något som Katrineholm Bandy U11/12 nu gör. En spännande och speciell säsong har precis startat.

Längtan, pirret och taggandet, allt det som hör en premiär till. Lägg där till att det även väntades premiär på stor bana och 11-manna spel. Då kan ni nästan ta på känslan som uppfanns sig i omklädningsrummet inför hemmapremiären mot IFK Motala på söndagförmiddagen.

 

Det var två skridskoduktiga lag som ställdes mot varandra. Två lag som verkligen har en ljus framtid framför sig, med många duktiga bandyspelare.

 

En fantastisk laginsats med beröm på alla positioner ledde till en underhållande premiärfight mot Motala. Den höga pressen och intensitet i skridskoåkningen gjorde att laget kunde vinna mycket boll redan på motståndarens planhalva och skapade på så sett fina omställningslägen. Många fina prestationer och kämpaglöd visar att laget kommer bli svårstoppat i vinter

 

Först att gratulera efter premiären var A-lagets Oskar Lundgren som efter matchen gav killarna beröm i omklädningsrummet.

 

I veckan tränar vi på som planerat och till kvällens träning kommer Oskar att vara med från kl 17.00. 

 

Nästa helg väntar en ny hemmamatch, denna gång står Åtvidaberg för motståndet på Backavallen. 

 

Ert stöd på läktaren är vår energi på isen.