Skip to content

Seger i seriepremiären för U-laget

10 november 2014

Seriepremiären för U-laget på Himmelstalund i Norrköping mot Borgia slutade med en klar 6-2 vinst efter 1-1 i paus. Laget visade en helt annan inställning än förra helgens träningsmatch.

Det var Katrineholm U som styrde spelet större delen av match förutom en liten svacka sista kvarten i första halvlek, då Borgia lyckades kvittera till 1-1 i slutminuten på en straffretur efter att Jocke Mårtensson räddat straffen. 1-0 gjorde Magnus Stenberg redan i den 10:e minuten. Tidigt i den andra halvleken tog Borgia ledningen med 2-1, återigen på straff men minuten efter så kvitterar Mange till 2-2. Därefter tar Katrineholm över matchen och Viktor Gogman gör 3-2 på straff och Robin Hellqvist 4-2 i 68:e och minuten efter gör Mange 5-2. Med fem minuter kvar av matchen gör Mange sitt fjärde mål och fastställer slutresultatet till 6-2. En härlig start på serien och nu närmast väntar hemmamatch på söndag mot IFK Motala U.