Skip to content

KLART: Vi presenterar Bandytältet!

11 november 2014

Bandysäsongen närmar sig med stormsteg och nu kan Katrineholm Bandy, i samarbete med Hotell Statt, Brännkärr Event, Katrineholms Hyrmaskiner och Katrineholms Sportcentrum, stolt presentera Bandytältet!

Katrineholm Bandys strävan efter att ständigt utveckla upplevelsen att gå på bandy på Backavallen har tagit ett nytt stort steg. Idag kan klubben stolt presentera Bandytältet. Ett uppvärmt tält på 12x9 meter mitt uppe på stenläktaren där den gamla kiosken tidigare stod.

– Vi har ju försökt att skapa evenemang kring våra matcher här på Backavallen och nu har vi fått möjligheten att skapa det här Bandytältet uppe på stenläktaren, som kommer att dras igång nu på fredag (till premiären i Allsvenskan Norra mot IFK Rättvik reds. anm.), säger klubbens ordförande Nichlas Lindén och fortsätter:

– Hotell Statt kommer att stå för innehållet i tältet med mat och dryck. Sedan är det så att själva tältet är ett samarbete med Brännkärr Event, som kommer att börja byggas under dagen idag (tisdag reds. anm.) och stå klart till fredagen. Dessutom är även Katrineholms Hyrmaskiner med och de kommer bland annat att se till att vi har det varmt och gott i tältet.

 

Tanken med tältet är att kunna erbjuda en skönare helhetsupplevse kring bandyn.

– Bandytältet är en möjlighet för oss att utveckla evenemanget. Precis som vid alla stora idrottsevenemang, och bandyn vill ju vara en stor idrott, så kommer man ha möjlighet att sitta ner och äta en bit mat och till den matbiten ta någonting gott att dricka. Vi tycker det är jättekul att kunna erbjuda detta till våra medlemmar och företag, säger styrelsens kassör Håkan Olsson.

Vilka kommer att ha tillgång till tältet och när?

 

– Först och främst så kommer vi att sälja företagsevenemang i tältet där vi hoppas att Katrineholmsföretagen ser att vi utvecklas, men sedan kommer även våra medlemmar att ha tillgång till det. Lagar och regler är tuff kring sånt här så vi kan inte ha det öppet för alla, säger Olsson.

Bandytältet i korthet:

– Öppet för inbjudna företag, förhandsbokade matgäster och klubbens medlemmar.

– Mat- & bordsbokningar, både företag och privat, sker genom Katrineholm Bandys kansli, senast före lunch två dagar innan match.

– Tältet öppnar 75 minuter innan avslag.

– Medlemskortet fungerar som entrébiljett.

– För att fixa ditt medlemsskap snabbt och enkelt kan du "swisha" 250:- till nummer 123 494 17 61 eller besöka kansliet. Korten finns tryckta och klara på kansliet.

 

– 18-års åldersgräns gäller i Bandytältet.

– I likhet med alla andra idrottsevenemang i kommunen så råder nolltolerans mot alkoholhaltiga drycker på läktaren under Katrineholm Bandy arrangemang. Visitation kan förekomma.

LYSSNA på Nichlas Lindén och Håkan Olsson berätta om Bandytältet.