Skip to content

U12 fick mersmak efter premiären

17 november 2014

Efter förra veckans lyckade hemmapremiär mot IFK Motala, väntade i helgen nästa motstånd från Östergötaland när Åtvidaberg gästade Backavallen.

Full fart på skridskorna, hög press, snabba omställningar gör att vi åter igen kan spela en anfallsglad bandy. Ett par individuella prestationer, men framförallt ett enormt lagarbete med fina passningar, gör att vi skapar många farliga anfall och mängder med målchanser. Åtvidaberg är liksom vårt lag duktiga skridskoåkare med fint passningsspel och en duktig målvakt. Med vår höga press gör vi det svårt för Åtvidaberg att komma igenom till avslut, och vid de tillfällen avsluten kommer så står våra duktiga målvakter i vägen.

 

Målvakterna i båda lagen gör en grym match med en hel del fantastiska räddningar, ett stort beröm till dessa burväktare.

 

Förutom en härlig, underhållande och schyst bandymatch bjuds publiken på några riktigt vackra bandymål. Vid några tillfällen är det svårt att tro att det endast är andra gången våra killar spelar 11-manna bandy. Beröm till alla, på alla positioner, för lagmoralen och glädjen som visas på isen. Åter igen visar vi att laget blir svårstoppat i vinter.

 

Till måndagens träning kan det hända att en viss "Messi" dyker upp och hjälper till. 

 

Nästa helg är det sen dax för säsongens första bortamatcher, då vi åker till Västerås för ett dubbelmöte med Tillberga och VSK. Vi önskar och hoppas att så många föräldrar som möjligt vill och kan följa med för att stötta laget från läktarplats.

 

Ert stöd på läktaren är vår energi på isen.