Skip to content

Omflyttningar i truppen då Hast saknas

19 december 2014

Katrineholm Bandy reser under lördagen till Borlänge för match i Allsvenskan Norra, men det utan lagkaptenen Markus Hast.

Förra helgens förlust mot Falu BS blev en väckarklocka för Katrineholm Bandy och inför lördagens bortamöte med Borlänge Bandy har laget fokuserat på att åter få fart på det egna spelet.

– Borlänge har nyligen bytt tränare så det är lite svårt att veta hur de kommer att bete sig där ute, men vi har lagt fokus på att få igång våra grejer till 110 procent. Det är det det handlar om, säger tränare Andreas Staaf inför matchen.

– Vi har pratat mycket under träningarna i veckan om hur vi ska lösa vissa grejer, vad vi ska tänka på och vad vi kan förbättra. Så vi kommer nog att prova lite annat här nu i matchen för att se om det blir någon skillnad och se om vi får igång det, fortsätter han.

Med till Tunets IP, där hemmalaget normalt sett brukar vara riktigt starka, följer dock inte lagkapten Markus Hast. Detta på grund av skada.

– "Hasten" kommer inte med. Han är skadad. Han har ont i ett knä så "Kotten" (Kristoffer Konttori) kommer att gå ner och spela libero och "Macke" Skoog går ner som back, säger Staaf.

Avslag 15.00 på Tunets IP i Borlänge och matchen följer ni bäst på plats eller via vår liverapportering på Twitter under #KBLive.