Skip to content

Summering v 1 - Jättesegrarna i Stockholm

7 januari 2015

Det blev sannerligen en bra start på det nya året för de ungdomslag som hade matcher under vecka 1. Storsegrarna avlöste nämligen varandra.

Veckan började dock redan förra året med att P16 gästade Gustavsberg den 29/12 och en som verkade uppskatta Ekvallen en måndagskväll i december var Matilda Plan. Hon satte nämligen gasen i botten direkt och gjorde 0-1 efter 27 sekunder. 0-2 gjorde hon efter tolv minuter och varken hon eller laget slutade förrän domaren blåste av andra halvlek och det stod 3-12 på tavlan.

Målskyttar P16: Matilda Plan 4, Simon Werner-Lönn 3, Alvin Samuelsson 2, Hugo Klarén 2, Alexander Linder.

I helgen fortsatte matchandet och under lördagen var det P18:s tur att åka till huvudstaden och vinna stort - ja, till och med ännu större. Bortamatchen på Gubbängens IP mot GT76/Helenelund stod 2-2 efter 17 minuters spel, men sedan hittade KB-grabbarna ett antal växlar till. Efter hela sex(!) mål av Mårten Johansson och fem(!) av Edwin Olsson kunde laget tillslut vinna med hela 4-17!

Målskyttar P18: Mårten Johansson 6, Edwin Olsson 5, Henrik Yxfeldt 2, Alvin Samuelsson 2, Hugo Klarén, Emil Falk.

Framgångarna fortsatte för föreningens yngre även under söndagen. Då begav sig P12 till Linköping för att möta Derby och ännu en gång fick vi se en storseger! Efter bland annat fyra mål av Melker Lindgren kunde laget tillslut åka hem med en 10-2-seger i bagaget.

Målskyttar P12: Melker Lindgren 4, Gustaf Doktare 2, Theo Andersson, Gustaf Henriksson, Ludwig Jepsen, Atle Sund.

Helgens sista match hade något äldre deltagare och dessvärre lyckades U-laget inte få med sig liknande resultat i bortamötet med Eskilstuna BS under söndagen. Eric Guthammar gav visserligen KB ledningen efter 18 minuters spel, men det var hemmalaget som gick till pausvila med 3-2-ledning. Den andra halvleken inleddes med ett självmål av EBS, men sedan återtog de ledningen och hade ett tag en 5-3-ledning. KB jobbade sig dock tillbaka och i den 81:a minuten kunde Niklas "Messi" Eriksson fastställa slutresultet till 5-5.

Målskyttar U-laget: Eric Guthammar, Magnus Stenberg, Joakim Olofsson, Niklas Eriksson.