Summering v 2 - Endast segrar

14 januari 2015

2015:s andra vecka blev även den en lyckad vecka för våra ungdomslag. I seriespelen blev det nämligen inget annat än segrar.

Katrineholm Bandys ungdomslag fortsätter att imponera i seriespelet och förra veckan blev det segrar för både P18 och P16B, de enda två lagen som spelade seriematcher i veckan.

P16B gästade Köping/Tillberga på Kristinelunds Sportfält under fredagskvällen och det blev en gastkramande jämn historia. Med 3-3 i paus och 7-7 efter 69 minuter blev det tillslut Oscar Jepsen som blev stor matchhjälte när han fastställde slutresultatet till 7-8 med sitt fjärde mål i matchen i den 70:e minuten.

Målskyttar P16B: Oscar Jepser 4, August Andersson Rask 2, Alexander Ward 2.

P18 tog under lördagen emot GT76/Helenelund hemma på Backavallen och tillslut blev det en klart enklare seger än för P16B. På grund av snöfallet tvingades matchen spelas över 3x30 minuter och efter den första perioden visade resultattavlan 1-1.
Först i den 51:a minuten började hemmalaget rycka och efter Edwin Olssons 2-1-mål på straff rann det på och tillslut kunde laget vinna med hela 6-1. Noterbart är att hemmalaget fick hela fyra straffar i matchen, dock satt bara två av dessa.

Målskyttar P18: Edwin Olsson 2, Henrik Yxfeldt, Mårten Johansson, Hugo Klarén, Emil Falk.

Utöver seriematcherna så spelade både P11 och P9 poolspel den gångna helgen. Tyvärr har KB Media inte fått någon information om hur det gick för P11, men P9 lyckades med konststycket att gå obesegrade genom poolspelet på Himmelstalund i Norrköping. Nedan kan ni se lite bilder därifrån.