Skip to content

Olsson mot A-lagsdebut - "Bra inställning"

16 januari 2015

Match mot tabelljumbon Skutskär under lördagen. Då ger A-lagsledningen Edwin Olsson chansen att få göra sin A-lagsdebut.

Under lördagen gästas Katrineholm Bandy av tabelljumbon Skutskär hemma på Backavallen och nu står det klart att en av talangerna i P18 kommer att få chansen att finnas med på bänken, ja kanske till och med debutera, i A-laget. Det handlar om Edwin Olsson och tränare Andreas Staaf har imponerats av hans inställning under de träningar han gjort med laget.

– Han har gjort ett antal träningar med oss nu och visat upp en jävla bra inställning. Han är rejäl i det han gör och vi tyckte att det passade bra att han får chansen att vara med nu och känna på det. Hans utveckling går åt rätt håll och han har gjort det bra, säger Staaf.

Mötet med nykomlingarna Skutskär är det andra för säsongen. Det första vanns på Skutskärs IP med hela 10-4 efter bland annat fyra mål av Nils Wikström och en strålande insats av målvakten Henrik Karlsson.

– En stabil och bra första halvlek där vi startar piggt och får mål ganska så tidigt. Sedan tycker jag väl att det blir lite mer svängig bandy i andra, som vi kanske inte vill ha riktigt, sade tränare Anders Heurlén efter matchen då.

I matchtruppen i morgon saknas Daniel Bodeström, men samtidigt är Oskar Lundgren tillbaka i truppen efter att inte ha varit med i Västanfors senast. Laguppställningen presenteras på våra sociala medier under lördagen.

Avslag 15.00 och Bandytältet öppnar 13.45 för den som vill ha mat och dryck (medlem eller förhandsbokade gäster). Liverapportering som vanligt på Twitter under #KBLive! Väl mött!