Summering v 4 - Lyckats poolspel på "Vallen"

27 januari 2015

Katrineholm Bandys framtid ser riktigt ljus ut. Detta mycket tack vare vårt underbart obesegrade U9-lag som i helgen arrangerade poolspel på Backavallen.

Det har blivit dags för ännu en summering av förra veckans aktiviteter i Katrineholm Bandy och den här gången bjuder vi på allt från poolspel på Backavallen till en tung bortaförlust i Pojkallsvenskan.

Våra yngra förmågor, P9, arrangerade i helgen ett poolspel hemma på Backavallen och valde själva att ställa upp med två lag. Klubbar som Västerås SK, Örebro SK, IFK Motala, Finspång med flera var på besök, men när dagen sammanfattades så stod det klart att inget lag hade kunnat rå på något av hemmalagen. De gick nämligen obesegrade genom hela poolspelet!

Dessvärre gick det inte lika bra för P12 då de under söndagen tog emot IFK Motala i seriespelet. Det blev förlust med 2-4 efter hemmamål av Anton Halvarsson och Melker Lindgren.

På hemmaplan spelade även P16-laget och för dem gick det allt annat än dåligt! Nitro/Nora BS var på besök i helgen och redan efter tio minuter hade hemmalaget spelat till sig en 3-0-ledning och därefter fortsatte det att rulla på. Tillslut skrevs slutresultatet till 15-1 efter att många olika spelare gjort mål.

Målskyttar P16: Alvin Samuelsson 3 (plus tre assist), Simon Werner-Lönn 3, Alexander Linder 2, Mårten M Fredriksson, Leo Grann, Hugo Klarén (som under lördagen gjorde ett mål för sitt regionslag i regionsturneringen i Västerås), Alex Ward, Robin Kall, Lukas Palm, Edwin Bäck.

En tung förlust blev det under fredagskvällen på Backavallen då P16B tog emot Västerås SK. Hemmalaget hade en 2-0-ledning i första halvlek, tappade den, men kvitterade till både 3-3 och 4-4 i den andra. Tillslut drog dock gästerna det längsta strået med sitt 4-5-mål i matchens 80:e minut.

Målskyttar P16B: Oscar Jepsen 2, Erik Lundevaller, Edwin Bäck.

Vi avslutar veckans summering med våra äldsta killar, P18. De åkte till Köping för att möta Tillberga/Köping redan i onsdags och dessvärre gick det inte riktigt vägen. Efter 5-0 i paus vann visserligen gästerna andra halvlek med 1-2 efter mål av Simon Jansson och Edvin Olsson, men det räckte inte till poäng i matchen.

Nu blickar vi framåt mot en ny vecka fylld av spännande matcher. Hela schemat hittar ni här!