Skip to content

Konttori: "Det känns som vi har tagit flera kliv"

2 oktober 2015

Under lördagen är det dags för Katrineholm Bandys fjärde träningsmatch under hösten och detta då Gustavsbergs IF står för motståndet i Behrn Arena, Örebro.

Förra helgen bärgades försäsongens första seger då Katrineholm Bandy besegrade Tellus med klara 8-2 och till lördagens möte med Gustavsberg hoppas Kristoffer Konttori, som assisterat huvudtränare Magnus Ringblom då han inte kunnat spela själv, att laget jobbar vidare få de många bitarna som var bra mot Tellus.

– Vi får med oss ett jäkligt bra resultat och ett bra anfallsspel. Grabbarna tyckte att det kändes bra defensivt, men där fanns det ändå lite luckor som jag hoppas att vi ska kunna täppa till. Det handlar mycket om avståndet till varandra. Det var ingenting som de lyckades straffa oss på, men ett bättre lag hade antagligen hittat en del ytor, säger "Kotten".

Såhär efter tre matcher på stor is, börjar det märkas någon skillnad i spelet?

– Ja, jag är framförallt väldigt förvånad över vårt anfallsspel. Det måste jag säga. Där känns det som att vi har tagit flera kliv. Vi har haft flera jättefina anfall, både från målvakt i korg där alla får vara med och känna på bollen och även avslut som sitter i mål. Anfallsspelet är nog hittills den största skillnad jämfört med förra säsongen.

Laget till lördagens match är nästintill helt ordinarie. Daniel Bodeström är tillbaka efter att ha varit avstängd mot Tellus, men Robin Hellqivst tvingas vila på grund av en förkylning tidigare i veckan.

– Han känner sig pigg och så, men har haft en förkylning hela veckan så han får vila, säger Konttori.

Matchen spelas i Behrn Arena, Örebro, med avslag redan kl. 12.00. Vi har tyvärr ingen möjlighet att liverapportera från matchen, så istället rekommenderar vi er att åka till Örebro eller följa via Elitrapport