Skip to content

Träning och matchtider

9 november 2015

Träningstider och matchdatum

Nu ligger träningstider och datum och tider för våra matcher i kalendern på hemsidan. Inte riktigt alla men fram till den 6/1 i alla fall. Fortsättning följer till helgen.

Vi spelar i P16 elit östra i år. Det innebär att vi har en del längre resor, vi kommer att åka buss till matcherna i Karlstad, Uppsala, Borlänge och Falun. Till matchen mot Tillberga/Köping behöver vi ha hjälp då vi åker bil. Stockholmsresorna, två kvarvarande, kommer vi ev. att åka minibussar. Västerås drog sig ur serien nu i veckan och då blir det spelledigt vid några tillfällen.

Det har kommit önskemål om att lägga in våra arbetsuppgifter på A-lagsmatcher och våra pass på Skobes cup, Maria har informerat om det i Facebookgruppen, här på hemsidan. Jag ska försöka hinna det i helgen.