Skip to content

Lugn - ni missar inte fotbollen på tisdag!

11 november 2015

Katrineholm Bandy - IFK Rättvik eller Danmark - Sverige. Lugn, ni behöver inte välja. Vi har nämligen kommit överens med Rättvik om att tidigarelägga matchen så att publiken ska hinna hem till den viktiga fotbollsmatchen. (Foto/montage: Johan Eklöf)

Tisdagen den 17/11 tar Katrineholm Bandys A-lag emot IFK Rättvik i Allsvenskan Norra. Ett självklart val för gemene man i vanliga fall, men denna tisdag avgörs även det svenska fotbollslandslagets EM-playoff mot Danmark.

Eftersom matchen på Parken i Köpenhamn börjar 20.45 så har Katrineholm Bandy, i samråd med IFK Rättvik, nu kommit överens om att flytta matchstarten på Backavallen från 19.00 till 18.30. Detta så att ni, kära publik, ska hinna med att se båda matcherna.

– Vi har varit i liknande situationer förr och då sett hur stora fotbolls- eller ishockeymatcher fått delar av vår publik att inte komma till Backavallen. Nu har vi, tack vare en god dialog med IFK Rättvik, kommit överens om en lösning som gör att vår publik slipper tvingas välja match på tisdag, säger Katrineholm Bandys kommunikationsansvarige Martin Gustafsson.

– Det kommer att bli två riktigt intressanta matcher och vi hoppas att alla intresserade ser chansen till en riktig helkväll med både bandy och fotboll och förhoppningsvis två härliga segrar, fortsätter han.