Skip to content

Succé för första affärsdagen - "Helt otroligt"

30 november 2015

Den gångna fredagen arrangerade Katrineholm Bandy för första gången en affärsdag för regionens näringsliv. En dag som slutade med succé.

Under fredagen arrangerade Katrineholm Bandy, tillsammans med Sponsorkonsulterna, en affärsdag på Safiren. Totalt samlades representanter från 35 olika företag för att göra affärer och över 500 affärsmöten á 20 minuter genomfördes.

– Jag tycker att det har fungerat väldigt bra. Vi har knutit väldigt mycket nya kontakter, på ett enkelt sätt och snabbt framförallt, säger Joakim Hielte, ägare av Förvaltnings AB Graden och fortsätter:

– Skulle vi ha bokat de här mötena annars så hade det förmodligen tagit en hel förmiddag bara för att träffa ett företag. Här hinner jag träffa 20 stycken på en dag, så det är ju kanon!

Även en av hjärnorna bakom dagen, Katrineholm Bandy marknadschef Poyan Sandnell, var nöjd med resultatet.

– Det är helt otroligt! Vilken fantastisk dag! Vi kom dit och tänkte att vi skulle göra en bra dag, men kom därifrån och tänkte att det blev en fantastisk dag. Alla jag har pratat med säger att "det här var ju mycket, mycket bättre än vad jag trodde och då hade jag ändå höga förväntningar". Det är jättekul, säger Poyan.

Se bilder från Katrineholm Bandys affärsdag HÄR!

Är ditt företag intresserade av konceptet och kommande affärsdagar? Kontakta Poyan Sandnell på 076-1440939.