Skip to content

Ta plats på läktaren - ny liverapportering via Everysport

10 februari 2016

Katrineholm Bandys populära liverapporteringar från, framförallt, bortamatcher får en ny kostym. Detta då klubben nu kommer att rapportera matcherna via everysport.com - med länk direkt ifrån hemsidan.

De senaste säsongerna har Katrineholm Bandys liverapporteringar från, framförallt, bortamatcher varit ett stående och populärt inslag på våra sociala medier. Nu tar rapporteringen nästa steg och flyttar in i en mer professionell och komplett miljö.

Från och med A-lagets bortamöte med IFK Rättvik på lördag kommer matchen att kunna följas via Everysport.com. Där kommer du som tittare, förutom att följa matchen som vanligt via tät textuppdatering, även kunna skapa din egen profil, ta på dig lagets tröja och sätta dig på den virtuella läktaren tillsammans med andra intresserade. Dessutom erbjuds möjligheten att chatta live med både de andra åskådarna och rapportören, tippa hur matchen slutar samt prenumerera på sms vid mål eller slutsignal. Matcherna hittar ni dessutom enkelt via vår hemsida på matchdag.

– Liverapporteringen är någonting som jag själv brinner väldigt mycket för och även om det har varit fantastiskt kul att ha den på våra sociala medier tidigare så känns det suveränt att både få ett bättre verktyg att arbeta med samtidigt som det ger läsarna en mycket mer professionell och komplett upplevelse, säger Katrineholm Bandys mediaansvarige, tillika rapportör, Martin Gustafsson.

– Det känns riktigt kul att får chansen att testa det här nu under avslutningen av säsongen och förhoppningsvis kan vi spinna vidare på detta i framtiden, fortsätter han.

Redan nu kan ni bekanta er med den nya liverapporteringen, skapa ett konto och ta plats på läktaren inför lördagens match.

Till Liverapporteringen >>>