Skip to content

Påskpresenten: Plan och Karlsson stannar i KB

26 mars 2016

Påsken är här och med det ett glädjebesked från Katrineholm Bandy. Nämligen att både Rasmus Plan och Henrik Karlsson har skrivit på nya ettårskontrakt med klubben.

Bandyns "Silly Season" är i full gång och nu har även vi glädjen att presentera lite nyheter kring A-lagstruppen. Detta då två av våra egenfostrade 94:or, Rasmus Plan och Henrik Karlsson skrivit på nya ettårskontrakt med klubben.

– Vi bygger vidare för framtiden med egna produkter. Två bra spelare som har en stora möjligheter att utvecklas till etablerade elitseriespelare inom snar framtid, säger A-lagstränaren Magnus Ringblom.

Rasmus kommer därmed att gå in i sin sjätte A-lagssäsong i klubben och det förhoppningsvis skadefri. Förra säsongen blev nämligen delvis förstörd av en knäskada.

– Han är en spelare med bra bollbehandling och bra spelsinne, som ska jobba vidare på snabbheten och att våga göra det enkla, beskriver Ringblom. 


För Henrik Karlssons del var den gångna säsongen i stora drag en succé. För trots att laget släppte in en hel del mål, så var det ofta som målvakten räddade det som förväntades av honom och en hel del därtill.

– En reaktionssnabb målvakt med bra kastarm och spelförståelse, konstaterar Ringblom.

Katrineholm Bandy önskar alla bandyvänner där ute en riktigt glad påsk!