Skip to content

KLART: "Vi ska spela bandy i vinter!"

17 juni 2016

Under torsdagen höll den nya A-lagsledningen en upptakt för spelarna och där spikades bland annat en del av truppen till kommande säsong.

I slutet av förra veckan presenterades Katrineholm Bandys nya A-lagsledning under ledning av Roger Staaf och under torsdagen träffade de en del av de tilltänkta spelarna till kommande säsong för att komma igång med arbetet.

Träningsupplägg, säsongsplanering och mycket annat avhandlades på upptaktsmötet och mycket handlade om att spelarna själva fick ge sin syn på det som komma skall samt huruvida man har för avsikt att dra på sig den rödblåa tröjan för att spela allsvensk bandy i vinter.

– Det var ett bra möte tycker jag. Det var kul att träffa killarna och att få höras deras tankar kring kommande säsong. Det känns som att vi kommer att få ihop en bra grupp med kompetenta bandyspelare som kommer att ha mycket kul tillsammans, säger lagledare Lennart Hollstein.

Observera att nedanstående lista enbart innehåller spelare som närvarade under torsdagen och att listan kommer att kompletteras med ytterligare namn löpande.

Spelare som kommer att vara en del av Katrineholm Bandys A-lagstrupp säsongen 2016/17:

Kvar från fjolårets A-lagtrupp: 

Linus Doktare

Victor Gogman

Henrik Karlsson

Kristoffer Konttori

Marcus Lagerbäck

Uppflyttade från U-laget: 

Anton Henriksson

Simon Jansson

Kristoffer Johansen

Hugo Klarén

Patrik Nordh

Joakim Olofsson

Edwin Olsson

Lucas Palm

Alvin Samuelsson

Magnus Stenberg

Henrik Yxfeldt