Skip to content

KLART: Kvintett förstärker A-laget

1 juli 2016

Katrineholm Bandy har under fredagen glädjen att meddela att ytterligare fem spelare har tackat ja till spel i Allsvenskan med A-laget kommande vinter.

Katrineholm Bandys A-lagstrupp till den kommande säsongen fortsätter att fyllas på. Efter att 16 spelare sedan tidigare tacka ja till allsvenskt spel i vinter så står det nu klart att ytterligare fem ansluter. Spelarna det handlar om är, från vänster i bilden ovan, Jacob Hollstein, 22, Olle Larsson, 26, Lars Larsson, 22, Fredrik Öjdahl, 27,  och Victor Nilsson, 22.

Kvintetten är, för den vane bandyåskådaren på Backavallen, inga nya ansikten, men de tre förstnämnda var inte en del av A-truppen förra säsongen utan huserade då istället i division 1 med U-laget. Fredrik Öjdahl å sin sida är en av få som har varit med i A-laget sedan starten för nio år sedan.

Klubben och A-lagsledningen fortsätter kontinuerligt arbetet med att forma truppen till nästa säsong och vi återkommer när det finns fler nyheter att rapportera.