Skip to content

Olle Larsson tror på jämn drabbning hemma mot Nässjö

18 november 2016

Säsongens andra hemmamatch står för dörren för A-laget och det gör även säsongens andra hemmamöte mot småländskt motstånd. Detta då Nässjö IF gästar under lördagen.

Den allsvenska premiären slutade med en hedersam, men ack så svidande förlust mot Tranås förra helgen. Förlusten tycks dock inte ha haft någon speciellt negativ inverkan på det katrineholmska självförtroendet inför nästa uppgift - Nässjö hemma under lördagen.

– Jag tycker ändå att vi spelar rätt bra mot Tranås. Vi kämpar ju på trots att vi har domarna emot oss. Jag tycker ju inte att han var så jäkla bra kanske, men Tranås är ju ett bra lag också. Jag tror att vi är rätt jämna med Nässjö, så jag tror att det kan bli en jämn match, säger den nyblivne anfallaren Olle Larsson efter torsdagens träning och konstaterar att det för egen del var kul att vara tillbaka på allsvensk is igen efter, vad han tror är ungefär, fem år.

– Ja, det är inte så lätt att hålla koll på längre. Man börjar ju bli gammal, så är det ju, skrattar 26-åringen och fortsätter:

– Jag har ju inte spelat anfallare på säkert sex, sju år. Jag har ju spelat halv innan, så det (matchen mot Tranås reds. anm.) var ju första tävlingsmatchen som anfallare. Man kommer väl in i det hoppas jag. Det är ju roligt att spela när man får… Vi hade ju anfall tycker jag. Snabba anfall. Som ett kontringslag och det är ju roligt att spela kontringsbandy tycker jag.

Vad tror du blir viktigt, spelmässigt, mot Nässjö?

– Vi har väl pratat om att vi tror att de spelar på ett ganska liknande sätt som vi gör, så det kommer nog att bli rätt så stängd match känns det som. Det blir nog rätt mycket tillfälligheter som avgör, men alltså vi hade ju asmycket hörnor mot Tranås utan att få in bollen. Liksom har vi tre hörnmål så är det ju jämnt liksom. Då kanske vi vinner med 3-2 och det räcker ju för min del. Jag vinner ju hellre med en boll och vinner än att… (skratt).

Noterbart inför matchen är att KB-försvararen Joakim Olofsson, som drabbades av ett grovt matchstraff i mötet med Tranås, är avstängd mot Nässjö i helgen och i bortamötet med Blåsut nästa helg.

Väl mött på Backavallen - 15.00 - lördag!